Προσωπικά δεδομένα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tostolidi.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.tostolidi.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.tostolidi.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.tostolidi.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.tostolidi.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας, ονοματεπώνυμο κλπ)) μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας e-mail.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας), αριθμό fax και επάγγελμα.

Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Κοινοποιεί ποτέ το tostolidi.gr τις προσωπικές μου πληροφορίες;

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πουλάμε εμπορεύματα και όχι πληροφορίες — Δεν πουλάμε, νοικιάζουμε, ανταλλάσουμε, εξουσιοδοτούμε, ούτε γνωστοποιούμε με οποιονδήποτε τρόπο τις προσωπικές σας ή οικονομικές σας πληροφορίες σε εταιρείες ή ατομικές επιχειρήσεις εγκατεστημένες στην Ελλάδα ή σε άλλες χώρες του εξωτερικού για κανένα λόγο χωρίς την πρότερη γραπτή συγκατάθεσή σας, εκτός στις ακόλουθες συγκεκριμένες περιπτώσεις:

Άλλοι πάροχοι υπηρεσιών: Όπως οι περισσότεροι ηλεκτρονικοί έμποροι λιανικής, μερικές φορές χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για να διεκπεραιώσουν συγκεκριμένες λειτουργίες εκ μέρους μας. Οποιαδήποτε πληροφορία γνωστοποιείται σε αυτούς προορίζεται μόνο για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Για παράδειγμα, δίνουμε το όνομα σας, την διεύθυνση αποστολής σας και τον αριθμό τηλεφώνου σας σε συνεργάτες όπως ΕΛΤΑ ή εταιρεία Courier προκειμένου να εγγυηθούν για την παράδοση των παραγγελιών σας.

Νομική απαίτηση για γνωστοποίηση στοιχείων: Ενδέχεται να χρειαστεί να γνωστοποιήσουμε πληροφορίες αν λάβουμε κλήτευση, απόφαση δικαστηρίου ή μας ζητηθεί από τις αρχές επιβολής νόμου που διεξάγουν έρευνες, ή αν μας ζητηθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο από τον νόμο να γνωστοποιήσουμε τέτοιες πληροφορίες. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997